Aalborg Garden - Meget mere end musik

SmalDM

Vil du være en del af Aalborg Gardens aspiranter? Så læs her!

I Aalborg Garden elsker vi flotte uniformer, at spille musik og gå i takt, men vi elsker også vores fællesskab og vores venskaber på tværs af instrumenter, køn og alder.

Bag vores røde og blå uniform er vi en flok, der kan lide at underholde og have det sjovt ved at spille en masse god musik sammen.

At gå i Aalborg Garden handler også om at få en masse gode oplevelser sammen med dine bedste venner. Det er der rig mulighed for, når vi tager på ture i både Danmark og udlandet. I sommeren 2016 var vi på en kanon sommertur i Salzburg, Østrig og i år går turen til Danmarks Mesterskaberne i Vejen, som afholdes hvert andet år. Hvor udlandsturen går hen i 2018, ja det ved vi ikke endnu.

Alle piger og drenge fra ca. 9 år kan melde sig ind. Du lærer at spille på et instrument og gå march - så du behøver slet ikke at kunne det i forvejen. Kom forbi til en uforpligtende snak, prøv vores instrumenter og hør os øve. Vi samarbejder med Aalborg Kulturskole om den individuelle undervisning.

Skulle du have lyst til at komme på besøg, er du altid velkommen.Vi holder åbent hus tirsdag den 20. oktober kl. 18, hvor I vil få lov til at se lidt mere om hvem vi er.

Filstedvejen Skole, hver tirsdag kl. 18.00
Filstedvej 16, 9000 Aalborg

***tilbud***tilbud***tilbud***tilbud***tilbud***

Specielt: De første seks måneder er gratis

***tilbud***tilbud***tilbud***tilbud***tilbud***

Er du forhindret kan I kontakte formand Niels Lundbye-Christensen på mailadresse formand@aalborggarden.dk eller på telefon 98 11 36 22, så aftaler vi, at du kan komme på besøg hos os på et andet tidspunkt.

Læs mere om Aalborg Garden her på hjemmesiden eller tjek os ud på facebook www.facebook.dk/aalborggarden FB logo